torstai 27. toukokuuta 2010

Uusi Teenage Fanclub!

Oli tarkoitus olla ennakkokuuntelematta Shadowsia, mutta totta kai annoin periksi kiusaukselle välittömästi, kun kaveri laittoi linkin. Ainakin aloitus kuulostaa hienommalta kuin uskalsin odottaakaan.
♥TFC
(Lisäys: nyt levy on toki myös Spotifyssa.)

14 kommenttia:

 1. Oha se taattua laatua. Kritiikkiä voisi esittää lähinnä vain siitä, että enää ei liene toivoakaan powerpoppi-rokki-TFC:n paluusta.

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä uutuus on yleisesti ottaen aika rauhallinen, mutta onhan siellä pirteääkin meininkiä. Edellislevyllä oli vielä montakin menevää raitaa, joten tuskin ukot ovat kuitenkaan täysin seestyneet. Vai jotain Grand Prix -soundiako kaipailet?

  Shadowsin alkuosa kuulostaa edelleen parhaalta, mutta kyllä se kokonaisuutenakin toimii hyvin. Ja toivottavasti vielä paremmin huomenna, kun pitäisi saada oikea levy käteen.

  VastaaPoista
 3. Siis joo, ei bändi ole enää irroitellut yli kymmeneen vuoteen. Hyvä levy toki, eikä katkeamattomaan laatusarjaan tule säröä. Heitin itse vaan jo uutukaisen noin kymmenen soittokerran jälkeen listoiltani pois, kun innostavampaakin kamaa on tarjolla.

  VastaaPoista
 4. Hitto! Uus levy jätti mut kylmäks!? Uusintakierrokselle!

  VastaaPoista
 5. mä tykkäsin alusta ja sitten b-puolesta ihan kokonaan heti ekalla kertaa. the back of my mind on paras biisi näin ensimmäisen kuuntelun perusteella. hehe. mun mielestä tällästä musiikkia ei just sais ikinä kuunnella liikaa. ei ihme, että kymmenen kerran jälkeen jollain menee levy pois listoilta. varsinkin kun levy on julkaistu öö tällä viikolla?! mä oon mä = paras bändin nimi ikinä. nyt mää sen tajusin <3

  VastaaPoista
 6. Veikkaan että aika moni muukin fani on levyä kuunnellut tiettyjen lähteiden kautta urkittuna jo hyvän aikaa, joten tuskin tässä liikaa kuuntelemisesta liian nopeasti on kyse. Enemmänkin siitä, että TFC on tehnyt TFC plays TFC -levyn, joka miellyttää, mutta ei saa hyppimään riemusta kuin korkeintaan sillä perusteella, että TFC julkaisi lopulta uuden TFC-levyn. On makuasia, pitääkö yhtyeen kehitystä laimentumisena vai arvokkaasti vanhenemisena. Mielestäni kyse on kummastakin.

  VastaaPoista
 7. Sami, eiköhän se siitä vähitellen lämpene. Mitään välitöntä hittikamaa levy ei toki ole. Hain Swampista cd:n, mutta näytti siellä lp:kin olevan.

  Jarmo, mä en vieläkään tajunnut, höh. Itse taisin tykätä ekalla kuuntelulla eniten ekasta biisistä, mutta tokavika on kyllä hieno myös. Kiva taas tutkia, mikä biisi on kenenkin tekemä (tälläkin kertaa mukana on neljä biisiä kaikilta kolmelta nikkarilta).

  Anonyymi, ymmärrän tuon näkemyksen ja voisin melkein allekirjoittaakin sen osittain. Tuskin tästä parasta TFC-levyä tulee, vaikka kuinka kuuntelisi, eikä edes ihan edellisen veroista (Man-Madella oli loppujen lopuksi ehkä yksi turhanpäiväisempi biisi, Shadowsilla taitaa kuitenkin olla useampi). Mutta ei tätä missään tapauksessa voi pettymyksenäkään pitää.

  VastaaPoista
 8. Luultavasti huomenna käyn itsekin hakemassa ton levyn. Kyllähän siellä hienoja biisejä on mutta ehkäpä ensivaikutelmaani vaikutti se että viimeisen vuoden aikana olen tainnut kuunnella eniten Catholic Educationia. Rokkii siis.

  VastaaPoista
 9. Aika jänskää, että kuulin Catholic Educationin ekaa kertaa kokonaisuudessaan vasta viime talvena. Ei siis ihme, että se on jäänyt näiden levyistä vieraimmaksi. Pitäisi vihdoin ostaa se, mutta en muista ikinä nähneeni sitä muuta kuin ylihintaan jossain messuilla.

  VastaaPoista
 10. Menin sekaisin onnesta kun kuulin levyn ekaa kertaa. Kirjoitinkin muutaman ylistävän sanan levystä omalle osastolleni. Hieno levy, täynnä kesän suosikkikappaleita ja turvallista stemmalaulantaa.

  VastaaPoista
 11. Kyllä se ensikuuntelu oli mullekin aika sykähdyttävä, varsinkin alku veti heti suun virneeseen.

  VastaaPoista
 12. Hitsi, TFC hehkutus Poplaarin puolella on jäänyt väliin! Itse kyllä tykkään Varjoista ihan yhtä lailla kuin Man-Madestakin. Mielestäni Teenage Fanclub voi tehdä samaa levyä ikuisesti ja silti se kuulostaa aina ihan yhtä hyvältä. Joskus tasaisuus on hyve!

  Eka biisi on tosiaan todella upea. Melkein tekisi mieli aina jumittua pelkästään siihen, mutta kyllä sitä aina sen levyn pyöräyttää silti läpi.

  VastaaPoista
 13. Shadows tuntuu kyllä toimivan kaikissa tilanteissa, mutta erityisen hyvältä se kuulosti puistossa kaverin mankasta. Aito kesälevy!

  VastaaPoista