sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Crowns of Creation

Creation Records (1983-2000) oli aivan eri kokoluokan yritys kuin nuo kaksi aiemmin käsittelemääni pientä levypajaa. Alan McGeellä oli parhaina päivinään Midaan kosketus: The Jesus and Mary Chain, My Bloody Valentine, Oasis... Ja muutamia muitakin yhtyeitä. Soittolistaa koostaessa harmitti hieman, että Spotify ei tue suurinta osaa tuntemattomammista Creation-bändeistä, mutta kyllä näistäkin ihan kelpo setin sai koottua.

Soittolista
The House of Love - Destroy the Heart [Peel Session]
Super Furry Animals - Do or Die
Teenage Fanclub - I Don't Know
Swervedriver - Rave Down
The Boo Radleys - Barney (...and Me)
Slowdive - 40 Days
Ride - Leave Them All Behind
Primal Scream - Shoot Speed/Kill Light

4 kommenttia:

 1. houseoflovesta tulee aina lepponen fiilis, kiitti en olekkaan hetkeen tajunnut kuunnella tätä. hyviä soittolistoja mitä pläränny näit. tsekkaa team ghostin you never did anything wrong to me jos et ole kuullu, luulis et diggaat!

  timur

  VastaaPoista
 2. Kiitti, soittolistoja on kiva tehdä, ja tietysti aina parempi jos niistä on jotain iloa joillekuille muillekin! Mulla on tänään oikein House of Love -päivä, otin kolme levyä mukaan. :)

  Team Ghostia en ole kuullut, näköjään M83-yhteyksiä, kiinnostavalta vaikuttaa. Kiitos vinkistä taas!

  VastaaPoista
 3. Jossainhan on muuten sellainen huhu kierrossa, että Oasis oli itse asiassa signattu suoraan Sonylle ja sitten vain lisensoitu Creationille (eli juuri päinvastaisesti kuin yleensä toimitaan).

  VastaaPoista
 4. Aika jännää jos se noin meni.

  VastaaPoista