lauantai 6. helmikuuta 2010

The winner takes it all

Kuten muutama viikko sitten mainitsin, minulla oli arpaonnea Rumban lukijaäänestyksessä. Kuvittelin voittaneeni levyn, kirjan tai T-paidan. Aloin jo ihmetellä palkinnon viipymistä, mutta tämän viikon keskiviikkona posti toi Kent-paidan. Mikäs siinä, tyylikäs paita ja sopivan kokoinenkin. En ehkä ole niin kova Kent-fani kuin painatuksen koosta voisi päätellä, mutta olin joka tapauksessa ihan tyytyväinen palkintooni.Torstaina tapahtui kuitenkin kummia. Kotona odotti uusi paketti, paljon edellistä paksumpi.Eelsin cd, Agatha Christien pokkari ja Tuomari Nurmion boksi! Nurmiolta en tätä ennen omistanut yhtään levyä, Eelsiltä vain yhden, ja Christietä en ole lukenut noin viiteentoista vuoteen. Kaikki kuitenkin kiinnostavat, joten valinnat osuivat kohdilleen yllättävänkin hyvin. En todellakaan osannut odottaa näin yltäkylläistä palkitsemista - kiitos Rumba!

10 kommenttia:

 1. paljon onnea taas, paita on hieno! itse pitäisin päällä ihan senkin takia kun pienenä tuli kuunneltua paljon :-)hahaa tuli mieleen et hagnesta hillin aikoihin jo aloin miettii et kent on liian mainstream xD (aika söpöä kun sitä oli niin ug)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Eiköhän tuota paitaa tule käytettyä, viime vuosina välini Kentiin ovat taas lämmenneet.

  VastaaPoista
 3. Oho. Aika hyvä setti. Toi boxi olis melkein kelvannut mullekin. Munkin Kent-paita on Rumbalta saatu (2002) ja vaikka en hirmu Kent-fani olekaan niin tulee sitä paitaa mieluusti pidettyä vieläkin kun sattuu olemaan just sopivan kokoinen. Ja .. hieno.

  VastaaPoista
 4. Heh, mä puolestani voitin joskus Soundista Kentin paidan, V&A:n vinyylinä ja olisinko saanut vielä julisteenkin... pari päivää sitten kuuntelin piiiitkästä aikaa Hagnesta hilliä ja hetken pohdin josko se tiikeri-paita mahtuis vielä mun päälleni, mutta päätin kuitenkin jättää sen kaappiin lojumaan.

  VastaaPoista
 5. Kent-paitoja löytyy siis yhdestä jos toisestakin kaapista. Itse tulee oikeastaan vieläkin kuunneltua pelkästään Verkligeniä ja Isolaa, vaikka viime vuonna tilasinkin cdonilta sen boksin naurettavan halvalla ja totesin HH:n jälkeisetkin levyt kuuntelukelpoisiksi. Hmm, ehkä vedän joku päivä tuon paidan päälle ja kuuntelen koko boksin läpi!

  VastaaPoista
 6. Hahah, täähän on vähän kuin joku muotiblogi nykyään, "päivän asu", jne. :-D

  VastaaPoista
 7. Hehehe :D

  (P.S. Eelsin levy ei sitten ihmeemmin iskenyt, saattaa lähteä kiertoon. Muut palkinnot aion kyllä pitää!)

  VastaaPoista
 8. Eipä ollut eka kerta, kun Pekka jotain voittaa ;) Muistuu mieleen mm. eräs tapaus 80-luvulta, kun Pekka oli voitokas jossain lähikaupan kilpailussa: palkintona olivat upeat korvalappustereot! Taisivat olla peräti Coca cola -merkkiset. Sittemmin voittoja on tullut aika monta erilaisissa arvonnoissa (jotka liittyvät enemmän tai vähemmän musiikkiin). Tähän lienee kaksi mahdollista syytä: joko Pekka on pirun onnekas tai sitten todella sinnikäs osallistuja. No, ainakin jälkimmäinen on varmasti totta :D

  VastaaPoista
 9. Jaa niin, olin unohtanut ne korvalappustereot, niillähän olikin enemmän käyttöä kuin sillä Fazer Keksien kilpailusta voittamallani minidisc-soittimella... Ehkä mulla on sitten vaan onnea näissä, nytkin tuli heti Rumbasta palkinto, kun muistin osallistua muutaman vuoden tauon jälkeen.

  VastaaPoista