perjantai 26. helmikuuta 2010

Into the blue

Geneva - Into the Blue
On a day like today
nothing gets better
come what may
I could just disappear
into the blue, into the blue


Tämä on aika täydellinen kappale, samaan aikaan kohottava ja koskettava. Näissä tunnelmissa poistun työpaikaltani reiluksi kuukaudeksi. Nähtäväksi jää, miten lamalomailu vaikuttaa blogin päivitystahtiin, mutta ainakin nyt tuntuu, että mielelläni viettäisin mahdollisimman paljon aikaa jossain muualla kuin tietokoneen ääressä. Palaillaan!

7 kommenttia:

 1. Wou mikä biisi! Onneksi täältä löytää ties mitä tuntemattomuuksia, jotka ovat parhautta! Harmi kuulla lamalomastasi. Toivottavasti tuo on vain väliaikainen ratkaisu, eikä johda mihinkään pahempaan.

  VastaaPoista
 2. Olipa tosiaan hieno kipale. Tajuntani laajenee joka kerta kun luen Poplaaria!

  VastaaPoista
 3. Juuri tällaisten kommenttien takia tähän blogiin jaksaa panostaa. Kiitos! Kummallista miten hyvältä voi tuntua, kun saa jonkun innostumaan jostain itselleen rakkaasta kappaleesta, levystä tai kirjasta.

  Lamaloma sovittiin jo viime vuoden puolella, ja ehdin sitä jo odottaakin, kun alkuvuosi oli sen verran stressaava. Toukokuussakin piti olla vielä kahden viikon lomautus, mutta se saatetaan hyvinkin perua, kun siinä vaiheessa väki on muutenkin vähentynyt. Ei siis huolta. Kiva kun jaksat kaikesta huolimatta käydä täällä, Lauri, toivon sinulle edelleen voimia ja valonsäteitä murheiden keskelle.

  VastaaPoista
 4. hehe luokkaretki ysillä ja geneva :)

  VastaaPoista
 5. Ysillä? Joskus vähän kadehdin ihmisiä, jotka kuuntelivat hyvää musiikkia jo yläasteella.

  (Blogiin ei taida olla tulossa uusia juttuja lähipäivinäkään, pahoittelen...)

  VastaaPoista
 6. no mä ostin sen levyn(weather underground) ku sai soundista ***** muistaakseni, kuuntelin kaupassa sitä ja tykästyin. nykyään en kuuntele hyvää musaa :D

  VastaaPoista
 7. Niin joo, se levy sai tosiaan hyvät arvostelut, Rumbassakin 9/10. Sääli ettei niistä ollut mitään apua.

  No no, onhan sulla sentään menneisyys hyvän musan parissa. ;)

  VastaaPoista