sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Idioottirokkia à la FIDLAR

FIDLAR: "Fuck it dog, life's a risk." Neljä kalifornialaiskundia soittaa räkäistä rokkia ja laulaa skeittauksesta, päihteistä ja muista elämän(sä) perusasioista. Musiikki on energistä, hetkittäin kiukkuistakin, mutta enimmäkseen vallitsee mukavan letkeä pohjavire.

Bändi ei varsinaisesti tarjoa mitään uutta, mutta totta puhuen omaperäisyys on aina ollut minulle sivuseikka popmusiikissa. Hyvä biisi on useimmiten hyvä biisi riippumatta siitä, onko joku muu jo tehnyt samantapaisen.FIDLAR julkaisi juuri debyyttialbuminsa, jota en vielä ole kuullut. Spotifyssa olevia kahta ep:tä ja yhtä sinkkua olen sen sijaan luukuttanut urakalla.Suorittamieni yhden hengen ihmiskokeiden perusteella FIDLARin kappaleet vaikuttavat elimistöön hyvin nopeasti ja tehokkaasti. Noin viiden kuuntelukerran jälkeen saattaa esiintyä pientä puudutusvaikutusta, mutta se jää lyhytaikaiseksi. Addiktion synnyttyä rimpuilu on turhaa, päiväannos on saatava.

2 kommenttia:

  1. Minä olen aina ihan pihalla kaikista uutuusbändeistä eikä aika riitä niiden parhaiden esiinkaivamiseen mutta tää kuulosti oikeasti hyvältä! Kiitos paljon, pistän nimen korvan taakse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, Jami! Kiva että tykkäsit. :) En minäkään enää juuri koskaan mitään bändejä löydä, mutta sitten on sitäkin hauskempaa, kun joskus innostuu kunnolla. Olen kuunnellut Spotifyn FIDLAR-biisit pian 20 kertaa, enkä saa tarpeekseni.

      Poista