maanantai 26. joulukuuta 2011

Vuoden levyt1. The Horrors – Skying
2. The Feelies – Here Before
3. The New Tigers – s/t
4. I Break Horses – Hearts
5. Regina – Soita mulle
6. Fountains of Wayne – Sky Full of Holes
7. Kurt Vile – Smoke Ring for My Halo
8. Elbow – Build a Rocket Boys!
9. Jonny – s/t
10. Death in Vegas – Trans-Love Energies

Soittolista ja selitykset täällä.

8 kommenttia:

 1. Hyvä lista! Kutonen löytyy ehdottomasti munkin top kympistä, nelonen ja kasi tipahtivat siitä juuri ja juuri pois.

  VastaaPoista
 2. Wov! Hyvä kun muistutit The Feeliesistä. Se on ehdottoman kova!

  VastaaPoista
 3. Kiitos June ja skoskima! Harmi kun en saanut kirjoitettua listaan mitään perusteluja, oli kyllä tarkoitus.

  VastaaPoista
 4. No niin, oli pakko vähän muuttaa järjestystä, kun menin vielä kuuntelemaan muutamaa noista levyistä... Junen viittaukset (Regina, New Tigers ja Elbow) eivät siis enää päde. Sori! :)

  VastaaPoista
 5. Ai niin tuo Feelies! Kiitos muistutuksesta. En ole vieläkään sitä muistanut kunnolla kuunnella. Ja täytyy myös nuo pari täysin tuntematonta kuunnella läpi, jos ne nyt Spotifystä löytyvät. Itsellä tämän listan kanssa ottaa vähän vaikeasti. Tuntuu ettei tänä vuonna sittenkään ole tullut sellaista jymymenestystä, mutta sitten on hirveä määrä loistavia levyjä, joita on mahdoton laittaa mihinkään järjestykseen. Ehkä jos foorumille tulee äänestys niin sitä varten voi jonkun järjestyksen arpoa.

  VastaaPoista
 6. Eipä kestä! Muhun Feelies iski heti täysillä, toisin kuin esim. Horrors, New Tigers ja Regina. Kaikki muut pitäis olla Spotifyssa paitsi New Tigers. Loppujen lopuksi ihan hauska levyvuosi siihen nähden, mitä jossain vaiheessa kuvittelin. Uusien tuttavuuksien lisäksi hienoja ylläreitä oli ainakin Fountains of Wayne ja Death in Vegas, joilta en kyllä osannut odottaa mitään hyvää tällä vuosikymmenellä (tai -tuhannella). Äh, olis kyllä pitänyt laittaa levyistä edes parin lauseen kuvaukset, mutta nyt kävi näin.

  VastaaPoista
 7. Hei muuten, kiitos vielä siitä Spotify-listasta, jonka teit mulle talvella 2011! Se oli yksi kivoimmista jutuista koko vuonna! :-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Pete, tosi kiva kuulla! :)

  VastaaPoista