sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Ensimmäinen Traumbach-juttu...

Ei ollut tarkoitus etukäteishehkuttaa Joel Haahtelan seuraavaa kirjaa enää yhtään enempää, mutta löin taas epähuomiossa Googleen hakusanan Traumbach ja löysin jo ihan kansikuvankin, joten pakkohan se on julkaista.



Juonikuvaus löytyi jo monta viikkoa sitten, mutta sitä en laita tähän, koska yritän itsekin unohtaa sen... Sen verran voin kertoa, että kirjassa on vain 112 sivua, joten luvassa lienee melko timanttiseksi kiteytettyä ilmaisua.

Mutta hei, useat nettikaupat väittävät, että kirja julkaistaan jo 25.12.2011. Miten se on mahdollista, ei kai jouluna mitään kirjoja julkaista? Eikös sen pitänyt ilmestyä tammikuussa? Mistä saan tietää oikean julkaisupäivän? Tämä on tärkeää, apuva!

20 kommenttia:

 1. Vau! huokaa Haahtela-fani täällä. Otavan kuvaston mukaan kirja julkaistaan tammikuussa. Jännityksellä jään odottamaan oikeaa julkaisupäivää.

  VastaaPoista
 2. Täällä myös eräs kärsimätön odottaja.

  VastaaPoista
 3. Voi että, minäkään en millään malttaisi odottaa! Sivumäärästä päätellen ja kirjailijan aiempaa tuotantoa vähän tuntien Traumbach on luultavasti juuri niin kuin sanot - timanttiseksi kiteytettyä ilmaisua.

  Vaikkakin olen sitä mieltä, että olen henkilökohtaisesti juuri lukenut Haahtelan parhaan kirjan, Tule risteykseen seitsemältä, eikä mikään (edes Haahtelan teos) voi yltää samaan. :) Kirja oli niin hieno, intiimi ja sieluunkäyvä lukukokemus, etten käsitä miten ikinä osaan kirjoittaa siitä riviäkään blogissani...

  VastaaPoista
 4. Katja, sama täällä! Pitäisiköhän panna Otavalle sähköpostia ja kysyä... :)

  Jee, Mervi!

  Sara, oih! Tule risteykseen seitsemältä on kyllä niin upea, että ehkä se on lopulta omakin suosikkini. Mutta en usko uudenkaan kirjan pettävän.

  VastaaPoista
 5. Voi kun kirja tulisikin yllärinä jo välipäivinä! Kyllä nuo aikataulut voivat vähän elää, eikä julkaisupäivien kanssa olla käsittääkseni enää niin kauhean suunnitelmallisia.

  Kansi on tyylikäs!

  VastaaPoista
 6. Laitat sit välittömästi infoa jonnekin, jos se tulee aikasemmin! Haluuhaluuhaluu! :)

  VastaaPoista
 7. Karoliina, niinpä! Suht epätodennäköiseltä ajankohdalta tuo kyllä tuntuisi, eiköhän se ole se tammikuu kuitenkin. Aiemmin jossain luki 15.1.2012, mutta sekin on sunnuntai. On tämä nyt hankalaa, mutta toisaalta vähän jännitystä elämään!

  Heli, voit olla varma että laitan. :)

  (Tunnustan että kävin jo Otavan sivuilla katsomassa, olisiko siellä jotain sähköpostiosoitetta, johon kehtaisin laittaa kyselyn. En löytänyt kuin sellaisen osoitteen, josta voi pyytää arvostelukappaleita, mutta en taida haluta sellaista...)

  VastaaPoista
 8. Tiedotuksesta voi kysyä ilmestymispäivistä, Pekka. Terveisin ennen kustantamon tiedotuksessa työskennellyt. :)

  VastaaPoista
 9. Piti tulla heti raportoimaan, että Otavan uutiskirjeen mukaan kirja ilmestyy jo 2.1. :)

  VastaaPoista
 10. Aa, loistavaa, kiitos Katja! Upea alku vuodelle, ja mikä parasta, mulla on silloin vapaapäivä! Voin siis mennä jonottamaan kaupan ovelle heti aamulla. :D

  Kiitos myös Karoliinalle sisäpiirin vinkistä, täytyy pitää mielessä seuraavaa kertaa varten. :)

  VastaaPoista
 11. Hei tiedoksi teille kaikille, että traumbachia sai kyllä jo eilen tilattua adlibriksestä, ja tänään sai tilattua Akateemisesta, huomenna pitäisi olla Akateemisessa jo kaupoissakin.

  T. Lukija

  VastaaPoista
 12. Kiitos lukija! Huomasin itsekin eilen, että kirja oli jo tilattavissa, ja kävin varmuuden vuoksi vilkaisemassa Akateemisessakin. Tänään siis uusi reissu! :)

  VastaaPoista
 13. Juu, ollos hyvä vaan. Itse sain aamulla tekstiveistillä ilmoituksen Akateemisen verkkokaupasta, että noudettavissa on. Tapaamisiin siis Akateemisessa:)

  t. Lukija

  VastaaPoista
 14. PS. Tämä siis Helsingissä.

  t.lukija

  VastaaPoista
 15. Kiitos tarkennuksista! Nyt lähden tarkistamaan Tampereen tilanteen, JÄNNÄÄ.

  VastaaPoista
 16. Oli se siellä, aaah. Tänä iltana nautitaan!

  VastaaPoista
 17. Näinpä, kiinnostavaa kuulla sitten omat tuntemuksesi...

  t.Lukija

  VastaaPoista
 18. No niin, juttu on nyt täällä. Toivottavasti sinäkin tykkäsit, ja muutkin.

  VastaaPoista
 19. Hei, kiitos, luin tuon arviosi, mutta säästelen tuota haahtelaa vielä, nautin pari ensimmäistä lukua vasta... Säästelen uuteen vuoteen ja juon lasin kuohuviiniä sen kanssa. Sopinee tunnelmaan, tuollainen hilpeä juoma?

  Olin muuten kuuntelemassa kun Haahtela luki kirjastaan otteita täällä Helsingissä syksyllä, kuulin hänen äänesä kun luin kirjaa, se oli aika hauska elämys. Sekin.

  Tykkäsin jo silloin, oli sellaista iloittelevaa se otteensa siinä kirjassa.

  T. Lukija

  VastaaPoista
 20. Lukija, en tiennytkään että Haahtela luki otteita kirjasta jo etukäteen, vau. Toivottavasti hän tulee Tampereen kirjamessuille taas keväällä.

  Hienoa vuodenvaihdetta sinulle, kirja sopii varmasti juhlatunnelmiin!

  VastaaPoista