torstai 16. syyskuuta 2010

Papa's got a brand new job

Nyt on mukava olo. Pitkään vaivanneet työkuviot ratkesivat odottamattomalla tavalla, kun tarjoutui tilaisuus vaihtaa työpaikkaa. Aloitan uudessa paikassa marraskuun alussa. Sen kunniaksi tässä teille kymmenen kappaletta, jotka sopivat tunnelmiini. (Ja sen kunniaksi tai paremman puutteessa myös tällainen kuva. Olin päättänyt, että omia pärstäkuviani en tänne laita, mutta toisaalta kaikki sivupalkin last.fm-linkkiä napsauttaneet ovat jo nähneet kuvan, joten sama sen väliä.)

Happy Happy (10 laulua, 33 minuuttia)
Eggstone - Against the Sun (2.40)
For Stars - How It Goes (2.45)
The Wrens - Happy (5.33)
Delays - Valentine (3.57)
Magnapop - Open the Door (3.38)
Galaxie 500 - Parking Lot (2.53)
Popsicle - Sunkissed (2.16)
Deee-Lite - Groove Is in the Heart (3.54)
Clem Snide - I Love the Unknown (2.46)
The dB's - Neverland (2.47)

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta duunista ja kiitokset laadukkaasta soittolistasta. Popsicle vei ajatukset välittömästi kesään ja vuoteen 94.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja ole hyvä! Popsicle on itselleni yksi kaikkien aikojen tärkeimmistä bändeistä.

  Viime aikojen hektisyys on muuten vienyt huomion kaikelta muulta siinä määrin, etten ole ehtinyt/jaksanut yhtään seurata blogosfäärin tapahtumia. Toivottavasti saan taas pian aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Listallasi ei näy Billy Idol Sweet Sixteen, Bon Jovi Always, Scorpions Still loving you, Ville Valo/Natalia Avelon Summer Wine, Tim Hardin How Can We Hang On To A Dream, Patti Smith Becuase the night, Blondie Call me eikä Concha Buika Miénteme Bién...

  Onnea uudelle työlle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Ei tuo nyt niin järkyttävä pläjäys ole, Blondie on loistava ja Patti Smithkin jees. :) Muista en ihan tiedä, paitsi että Scorpionsia en ehkä vapaaehtoisesti kuuntelisi ja Bon Jovilta valitsisin mieluummin jotain kasarimpaa...

  VastaaPoista