tiistai 21. helmikuuta 2012

Uutta musiikkia: Swaying Wires

Saan silloin tällöin mainospostia kotimaisilta pienlevy-yhtiöiltä ja vastaavilta. Yleensä en ole hirveästi innostunut puffatuista bändeistä, mutta tällä kertaa Lionheart-yhtiön vinkki puri.

Folkahtava turkulaisyhtye Swaying Wires vakuutti minut neljän biisin ep:llään. Kaikki kappaleet ovat hyviä, parhaan ensivaikutelman teki upeaan liitoon nouseva Bluebird. Pitkäsoitto on luvassa vasta ensi vuoden alussa, mutta näissäkin biiseissä riittää nautiskeltavaa pitkään. Tsekatkaa myös laulaja-Tinan blogi.


8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä saundi! Kitarat etenkin ovat räyhäkkäät. Vähän kuin The Jesus and Mary Chainilla. Menestystä Swaying Wiresille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kitarat tuovat kivaa särmää muuten kuulaaseen äänimaailmaan. Bändi tuli ihan puun takaa, mutta mikäs sen mukavampaa, turhan harvoin tulee nykyään innostuttua tällä lailla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva! Olen kuunnellut kappaleet jo ties kuinka monta kertaa, ei niihin tunnu kyllästyvän.

   Poista
 3. Kävin syksyllä kuuntelemassa näitä Rantakertun alakerrassa, tykkäsin! Tuossa viikko sitten olisi ollut taas mahdollisuus, mutta samaan aikaan sattui olemaan Blues Pills keikalla täällä Turussa, että mentiinkin sitten sinne. Vähän tanakampaa kamaa, mutta tykkäsin kyllä kovasti siitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, Erja!

   Harmi etteivät yllä olevat biisilinkit enää toimi.

   Poista