sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Enon opetukset

Tässä tulee Poplaarin historian ensimmäinen tv-vinkki.

Enon opetukset
TV1 ma 17.1. ja 24.1.
klo 21.30

Petri Tammisen romaaniin perustuva kaksiosainen tv-elokuva, jonka on ohjannut Matti Ijäs. Hyvä kirja, hyvä ohjaaja, toivon mukaan myös hyvä elokuva.

Kuten ehkä huomasitte, blogi on nyt päivittynyt paljon useammin kuin kerran kuukaudessa. Kannattaa nauttia(?) tästä vauhdista niin kauan kuin sitä kestää.

4 kommenttia:

 1. No nautitaan! Ja Enon opetuksia odotellaan täälläkin. Mainoksen näin, vaikutti lupaavalta :) Kirja on mahtava, toivottavasti omat päänsisäiset visualisoinnit ei sodi pahasti Ijäksen näkemystä vastaan.

  VastaaPoista
 2. Eka osa oli kyllä varsin katsottava. Mutta tuntui että siinä oli monta juttua, joita ei ollut kirjassa ollenkaan, vai olenko muka unohtanut niin paljon kolmessa vuodessa?

  VastaaPoista
 3. Ikävä todeta, että TV:ssä nähty "Enon opetukset" oli niin huono, ettei oikein tiedä mitä siitä sanoisi. Oikeastaan siinä ei toiminut yhtään mikään. Iljetti ajatella, millaisia summia kyseiseen pömpöösiin oli upotettu. Lajityypillä menee kuitenkin lujaa, sillä täällä persulassa juoppojen puujalkavitsit liikuttavat siis vieläkin housunsa paskantavia siinä kun housujen pesijättäriä.
  Loistavaa. Toivottavasti ropisee kaikenlaisia palkintoja vielä.

  VastaaPoista
 4. Miksi katsoa ollenkaan, jos noin pahasti tökkii? Ei se minustakaan mikään mestariteos ollut, mutta ihan sujuvasti sitä katsoi - känniörvellyksestä huolimatta, ei sen takia. Tamminenhan ei muuten itse juo viinaa lainkaan.

  VastaaPoista