sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Voittajat astuvat kohdevaloon

Haahtela-arvontani keräsi huimat 28 osallistujaa. Suuret kiitokset kaikille! Oli todella mielenkiintoista lukea kokemuksianne ja näkemyksiänne aiheesta. Lisäksi löysin arvonnan ansiosta monta lupaavan näköistä blogia, joihin en ollut aiemmin törmännyt.

Nyt voittajat ovat selvillä. Jokaisen nimen nosti kulhosta eri käsi, sillä onnettarina toimivat kaikki perheenjäseneni (kissaa lukuun ottamatta).

Kaksi kertaa kadonnut -romaanin saa ... Mervi!

Naiset katsovat vastavaloon -pokkarin uusi omistaja on ... Kaisa!

Katoamispiste-kirjan voittaja on ... pihi nainen!

Ja koska eilen divarin ohi kävellessäni (tai siis yrittäessäni kävellä ohi...) satuin huomaamaan, että poistolaatikossa lojui taas yksi Naiset katsovat vastavaloon, päätin ottaa sen mukaan arvontaan bonuspalkinnoksi. Viimeinen voittaja on ... Zephyr!

Onnittelut voittajille, otan teihin yhteyttä henkilökohtaisesti. Ja kaikille muille toivotan parempaa onnea ensi kerralla! Varmasti järjestän arvontoja toistekin, tämä oli niin mukavaa.

15 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Löysin sattumalta Katoamispisteen divarista vitosella tällä viikolla, päätin ostaa vaikka nimiösivulla oli "jotain söhryä". No, kun ostin kirjaa, kauppias sanoi, että "tässä taitaa olla Joel Haahtelan singneeraus". :D (Huomaa, että en ole tosifani... ;))

  VastaaPoista
 2. Hauska tarina, Maria! Söhryt kunniaan!

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille!
  Marian söherrys naurattaa :D

  VastaaPoista
 4. Onnea ja mukavia lukuhetkiä voittajille! :)

  VastaaPoista
 5. Oho, kylläpäs onni nyt suosii! Kiitos bonuspalkinnosta (siitä tulee nyt virallisesti se ensimmäinen lukemani Haahtela!). :) Laitan sähköpostia tulemaan.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut valoisille ja Marialle myös!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Iloitsen lukukokemuksesta jo etukäteen. Marian "söhry" todellakin sai hymyn huulille myös.

  VastaaPoista
 8. Taitaa olla onnenpäivä tänään! Jee! 8)

  VastaaPoista
 9. Olkaa hyvät vaan, voittajat! Kertokaa sitten toki, jos tykästytte kirjoihin (tai saa kertoa, vaikkei tykästyisikään). Kelpo ostos, Maria, hyvä ettet antanut söhryn häiritä. :)

  VastaaPoista
 10. Hienoa, sehän kulki nopeasti. Eipä kestä, toivottavasti pidät!

  VastaaPoista
 11. Täällä jo Haahtelan Katoamispiste suorastaan nielaistuna, kiitokset kirjasta! Tykkäsin kovasti, mutta harmitti kirjan lyhyys (160 s.), pitempäänkin olisin kyydissä pysytellyt :) Katoamispiste oli paras lukemani Haahtela tähän asti, joten kannatti osallistua arvontaasi! Huikeaa analyysiani (heheh) kirjasta löytyy täältä http://pihinnaisenelamaa.blogspot.com/2011/09/joel-haahtela-katoamispiste.html

  VastaaPoista
 12. No mutta tämäpä oli loistava uutinen, kiitos!

  Onneksi uusia herkkuja on luvassa pian: Viime viikon Me Naisten seurapiiripalstalla oli kuva Joel Haahtelasta, joka viimeistelee uutta pienoisromaaniaan. "Teemana on kadonneen nuoruuden metsästys." Oi voi, tuskin maltan odottaa. :)

  VastaaPoista
 13. Oiva aihe, Haahtelakin näköjään vain paranee vanhetessaan :oD

  VastaaPoista