lauantai 4. joulukuuta 2010

14

Tällä viikolla tulin epähuomiossa ostaneeksi neljätoista cd-levyä.Kahdeksan alimmaista rohmusin kirppikseltä yhteensä 4,25 eurolla, loput kuusi Tampereen uudesta levykaupasta. Asioita joita en olisi koskaan kuvitellut näkeväni tamperelaisessa levykaupassa: oma hyllypaikka Sad Lovers & Giants -yhtyeelle. Äx oli muutenkin erittäin positiivinen kokemus. Siitä on kauan, kun olen viimeksi joutunut levykaupassa miettimään, tohdinko ostaa näin paljon kerralla.

5 kommenttia:

 1. Platan Arikin on tuolla töissä, mikä on itselleni tosi hieno juttu, koska hän tietää vuosien asiakassuhteen ansiosta, mistä saatan pitää ja mistä en.

  VastaaPoista
 2. Mainiot ostokset! Psychedelic Fursia ja Iggyä, tsaijai..:)

  VastaaPoista
 3. Antti: Joo, sama täällä! Arihan nuo Sad Loversitkin oli sinne hommannut. Huomasitko tämän: http://poplaari.blogspot.com/2010/01/platta.html

  Juhani: Kiitos! Mainitsemasi levyt maksoivat 0,50 e/kpl. :) Täytyy tunnustaa, että Psychedelic Fursilta omistin joskus pari myöhempää lp:tä, mutta en oikein jaksanut perehtyä niihin ja tuli myytyä ne pois hyllynsiivousvimmassa. Tuo eka levy sen sijaan iski heti.

  VastaaPoista
 4. Mahtavia löytöjä! Ja ei, mä en pääse vieläkään yli noista Tampereen kirppisten hinnoista. :D Piti muuten käydä vähän youtuben puolella ottamassa selvää Sad Lovers & Giantsista, ja hyvältähän se kuulosti!

  VastaaPoista
 5. Harvoin täälläkään kuitenkaan ihan noin halvalla lähtee. Onpas muuten yllättävän paljon noiden biisejä tuubissa! Kiva että on aktiivisia lukijoita, kun en itse jaksa etsiä ja linkittää.

  VastaaPoista